Rólunk

 

Cégfilozófiánk

Cégünk alapfilozófiája, hogy teljes körű ügyfélszolgáltatást nyújtson a klímatechnika területén! A fő hangsúlyt elsősorban a minőségre helyeztük, majd felkutattuk ehhez a legmagasabb minőségi szolgáltatáshoz társítható márkát. Így alakult ki az elmúlt évek során, hogy egyre több vásárlónk választotta az általunk ajánlott Toshiba márkát! Rengeteg munkát, időt és energiát áldoztunk arra, hogy a Toshiba márkát ismertté tegyük hazánkban és az ügyfelek saját tapasztalat alapfilozófiájan tudják továbbajánlani ezt a kiváló minőségű készüléket! Mára büszkék lehetünk arra, hogy a Toshiba klímaberendezéseknek cégünk a legnagyobb magyarországi képviselete, de Európai viszonylatban is cégünk a legnagyobbak között szerepel, így méltán és büszkén viseljük a Toshiba specialista nevet!

Toshiba filozófia

A Toshiba filozófiája a környezetünkkel szemben fennálló mély tisztelet és a világszerte valamennyi vevő életminőségének javítására irányuló szenvedélyes törekvésben rejlik. A Toshiba évről évre elnyeri a szakma csodálatát újításaival és a minőségre való törekvéseivel. Folyamatosan törekszik az energiahatékonyságra és tisztább technológiákra, olyan termékeket fejleszt, amelyek nemcsak lényegesen kevesebb energiát fogyasztanak, hanem abban is segítenek, hogy a levegő minőségét high-tech légtisztító rendszereken keresztül fenntartsák az otthoni és a kereskedelmi terület számára.

Igyekszünk jó példával elől járni oly módon, hogy minőségileg értékes és környezetbarát rendszereket szállítunk, amelyek ezzel a többlethaszonnal rendelkeznek, mivel az életminőség javításáért szállunk síkra!

Ez a mi jövőképünk!

Tevékenységünk

A Toshiba klímaberendezések magyarországi nagykereskedése
A Toshiba klímaberendezések projektekre való tervezése, értékesítése, teljes körű kivitelezése - partnereinken keresztül
Lakossági igények kielégítése - partnereinken keresztül

Céginformáció

Cégünk 100 %-ban Magyar tulajdon! Cégünk munkatársai magas szinten képzett szakemberek, a tervezéstől, az értékesítésig mindent a legmagasabb minőségben végzünk! Ennek a minőségi terméknek és minőségi kiszolgálásnak köszönhetően cégünk még a legrosszabb válságos időszakban is növekedni tudott. A növekedéshez folyamatosan változnunk és bővülnünk kell, mind adminisztrációban, logisztikában, mérnöki tevékenységben, raktározásban, fejlesztésben, hogy partnereink a megszokott színvonalon kapják meg mindazt, amit elvárnak tőlünk!

Cégformánk Betéti Társaság, melyre büszkék vagyunk, hisz partnereink, vevőink, beszállítóink tisztában vannak azzal, hogy ez az a cégforma, amelynél a cégünk tulajdonosai teljes vagyonukkal felelnek és ezt a felelősséget a múltban és a jövőben is bátran vállalják! A korrekt üzleti magatartás korrekt üzleti kapcsolatokat eredményez, és úgy érezzük, hogy ebben a szellemben való üzleti magatartásunk végett aggodalomra nincs okunk!

Nagykereskedelem

Felkutattuk az ország legjobb szakembereit, akik hozzánk hasonlóan elfogultak a minőség irányába és nem csak az általuk forgalmazott Toshiba márka esetében, hanem a szerelés tekintetében is csak a kifogástalan minőség számukra az elfogadható!
Mivel hazánkban az a tapasztalatunk, hogy egyre kevesebb ember engedheti meg magának, hogy 2-3 évente új és új készüléket vásároljon, így Toshiba forgalmunk évről évre növekszik és partnerhálózatunk is ennek megfelelően folyamatosan bővül! Ennek a bővülő körnek folyamatosan biztosítunk képzéseket, ahol a Toshiba specifikus információkhoz folyamatosan és naprakészen juthatnak! Így cégünk teljes nyugalommal ajánlja az ország egész területén a Toshiba márkát, hisz nincs olyan pont hazánkban, ahol ne tudnánk ajánlani egy cégünkhöz hasonló Toshiba specialista partnert, akire maximálisan büszkék lehetünk!

Ön egy Toshiba klímaberendezéssel nemcsak a egy csúcsminőségű termékhez jut, hanem professzionális tanácsadáshoz, tervezéshez, szereléshez és szervízeléshez!

Projektek

Az Atlantisz Klíma évről évre több és több projektre szállítja a Toshiba berendezéseket! Cégünk mérnökei sok esetben részt vesznek már a tervezés stádiumában, ezért ezekben az esetekben teljes mértékben ki tudjuk használni a Toshiba termékpalettáján található minden olyan terméket, amely akár igen speciális igényeket elégíthet ki!